Se alla

Liberalernas Sundbybergslista spikad

Fredag 10 december 2021

Johan Storåkers toppar även i  valet 2022 Liberalernas kommunfullmäktigevalsedel i Sundbyberg. Det beslöt partiets medlemmar vid ett möte i onsdags. Det är tredje valet i rad som Liberalernas valsedel toppas av Johan Storåkers. Storåkers fick även flest röster när Liberalernas medlemmar tidigare i höstas höll rådgivande omröstning.

Liberalerna är med i styret för Sundbyberg sedan januari 2016. Johan Storåkers är Sundbybergs kultur- och idrottskommunalråd.

– Jag känner mig hedrad över det stora förtroende som partiets medlemmar visat mig som liberal kommunpolitiker, kommenterar Johan Storåkers. Min tydliga inriktning är att även under nästa mandatperiod tillsammans med mina kollegor i Liberalerna arbeta hårt för ett starkt och socialliberalt Sundbyberg.

– För att göra det möjligt för flera sundbybergare att uppnå sina livsdrömmar är det prioriterat med en gedigen kunskapsskola och att ge ett stabilt stöd till det viktiga lokala föreningslivet.

Fyra på listan är Romina Pourmokhtari, 26 år som är ordförande i Liberala Ungdomsförbundets riksorganisation. Romina Pourmokhtari kandiderar även till riksdagen på plats 6 på Liberalernas riksdagsvalsedel.

Liberalernas kommunfullmäktigevalsedel omfattar 21 namn:

 1. Johan Storåkers
 2. Anna-Lena Hammarin
 3. Inger Gran
 4. Romina Pourmokhtari
 5. Reza Zarenoe
 6. Jonas Arvidsson
 7. Annika Rengfelt
 8. Per Håkansson
 9. Axel Bernhult
 10. Billy Angelica Lindqvist
 11. Christer Johansson
 12. Cecilia Björndahl
 13. David Gotthold
 14. Ulf Schröder
 15. Stefan Swedenrose
 16. Richard Nordfeldt
 17. Sanna Dafnäs
 18. Rebecka Bohlin
 19. Nils-Ove Bohlin
 20. Jarl Klang
 21. Kerstin Ljunggren